WordPress website beginnen

en WordPress website iets voor u bedrijf?

Omdat WordPress dit jaar zijn vijftiende verjaardag viert, heeft het nog meer redenen om blij te zijn.
WordPress heeft meer dan 65 miljoen websites wereldwijd.
Grote bedrijven zoals TechCrunch en CNN gebruiken WordPress als platform. Het is dan ook geen verrassing dat marketeers en ontwikkelaars het aanbevelen aan hun collega’s en klanten.

Het WordPress-platform staat bekend om talloze voordelen:
• Gratis software gebruik
• Een gepassioneerde community
• ontwikkelaars breiden snel hun selectie van thema’s, lay-outs en plug-ins uit
• Net zo eenvoudig wijzigingen maken als in Word
• Veilig en respons design

 

 

Hoewel de meeste WordPress-plug-ins worden gebruikt als blogplatforms, kan deze geschikt zijn voor elke organisatie of bedrijf, van een e-commerce-winkel tot een gemeenschap voor sociaal netwerken.
Of u nu uw bedrijf opstart, leert hoe u uw online aanwezigheid kunt verbeteren of al een tijdje een ‘onbevredigende’ site hebt gehad, Waarschijnlijk heeft u wel eens gehoord van WordPress, en vraagt u zich af wat het is, en hoe het iets voor u bedrijven kan betekenen.

WordPress is, in eenvoudige bewoording, een publicatieplatform dat wordt gebruikt voor het samenstellen van blogs en websites. Het biedt een uniek aanpasbare consumenteninterface, die tientallen miljoenen websites over de hele wereld aandrijft, met veel grote fabrikanten zoals New York Times Blogs, People Magazine, PlayStation en CNN.
Ongetwijfeld heeft WordPress een spectaculaire klantenlijst, en als het geschikt is voor de ‘grote jongens’, dan is het ook geschikt voor uw website.
Wilt u meer informatie over de mogelijkheden voor u? Neem contact met ons op.