WordPress

WordPress training op maat – Voor bedrijven

WordPress is de meest populaire manier voor mensen om een ​​blog of een website te bouwen.

WordPress is gemakkelijk te gebruiken en gemakkelijk aan te passen. Daarom gebruiken miljoenen mensen het elke dag om hun eigen site te maken. Bekende gebruikers van WordPress zijn onder meer de BBC, de New York Times en Ford.

De sleutel om te leren hoe je een solide WordPress-website bouwt, is dat u een websitestrategie maakt. Tijdens deze training ontdek je hoe je deze strategie maakt en hoe je deze implementeert.

Veel ondernemers worstelen met het bouwen van hun WordPress-website en zijn op zoek naar online trainingen. Als er echter geen begeleiding is, kan het zijn dat je vastloopt.
Ons doel is om u een WordPress-websitetraining te geven waarmee u leert hoe u:

  • Ga aan de slag met de basisprincipes van WordPress
  • Optimaliseer uw WordPress
  • Ontwerp voor uw doelklanten

Dit alles, samen met bonustraining, zal u helpen ontdekken hoe u WordPress kunt gebruiken om uw online aanwezigheid te creëren met behulp van een website.

Als je WordPress leert, kun je snel en succesvol een breed scala aan websites bouwen, of je eigen website uitbreiden of aanpassen. Begint vandaag nog met het verbeteren van uw bedrijf!

Onze WordPress training wordt op  maat gemaakt voor individueel of een kleine groep. Voor beginners en gevorderden. De lesstof is volledig toegesneden op de gewenste resultaten.

Geef een reactie