Webdesign uden: webdesigner uit uw omgeving

Wilt u een website laten maken en woont u in de regio Uden?
Wij zijn gespecialiseerd in Joomla en WordPress webdesign en maken goed functionerende en professionele websites voor een goede prijs.
Webdesign Trigona realiseert gebruikersvriendelijke websites en webshops. Wij zijn een webdesign studio uit de omgeving van Uden, en zijn gepassioneerd bezig met ons vak. Wij ontwerpen en realiseren websites die werken.
Op onze portfolio vind u onze gebruikersvriendelijke websites en webshops.

Webdesign_uden
Webdesign Uden

Webdesign op maat

Afhankelijk van uw wensen maken wij de webite geheel op maat voor u. Onze websites zijn snel, modern, overzichtelijk, goed vindbaar in Google en als u dat wilt, eenvoudig zelf te onderhouden.

Wij bouwen websites voor bedrijven, verenigingen, instellingen en zzp-ers.Daarnaast zijn wij erg actief op het gebied van zoekmachine marketing(o.a. zoekmachine optimalisatie en optimalisatie voor Joomla en WordPress) en Social Media.

Responsive webdesign

Responsive webdesign is een vorm van ontwerpen en bouwen van websites waarbij rekening wordt gehouden met verschillende soorten apparaten.

Alle websites worden "responsive design" gebouwd, dus op alle schermen een goede weergave. (PC, mobiel, ipad, laptop etc.)
Wij zorgen dat de site goed vindbaar is in Uden
Wanneer goed toegepast biedt responsive design op zeer verschillende apparaten toch een optimale gebruikservaring. 

Uden webdesign
WordPress uden

JE WILT ZELF U WEBSITE KUNNEN BIJHOUDEN?

Dan is een CSM systeem ideaal. Maar welke systeem moet u dan kiezen?
Mijn advies is om te kiezen voor een systeem dat veel gebruikt wordt. Joomla! en Wordpress zijn de meest gebruikte systemen.

Ze zijn gratis te gebruiken, krijgen regelmatig updates, en kan door heel veel designers worden toegepast.
Wij gebruiken deze systemen al meer dan 15 jaar, dus kennen alle in en outs hiervan.
Ook verzorgen we geheel op maat Joomla en WordPress trainingen. Ook speciaal voor de SEO van deze pakketten.  

SEO (ZOEKMACHINE OPTIMALISATIE)

Zoekmachineoptimalisatie of SEO is tegenwoordig niet alleen een modewoord. Het is een ongelooflijk belangrijk hulpmiddel voor elke bedrijfseigenaar die probeert te concurreren in 2020 en daarna. Zorg dat u in Uden gevonden wordt!

Uw nieuwe website moet worden geoptimaliseerd zodat deze wordt weergegeven in de beste zoekmachinesresultaten van vandaag. Zelfs de best uitziende website op het World Wide Web is nutteloos als potentiële klanten deze niet kunnen vinden. 

Wij geven trainingen zodat jezelf de vindbaarheid kan vergroten, uiteraard kunnen wij de SEO ook voor jullie bedrijf verzorgen.

SEO_Uden
WordPress_uden

WordPress

Wij bieden volledige ontwikkeling en totale aanpassing van WordPress-thema's. Gezien het enorme aantal gebruikers van Wordpress kun je ervanuit gaan dat het systeem meer dan voldoet. Alle plug-ins, alle thema's en alle aanpassingen die met WordPress kunnen worden gedaan, en je nog steeds geen problemen geven, zijn echt verbazingwekkend.
Wij kunnen op maat ontworpen en ontwikkelde Wordpress websites leveren, die responsive geoptimaliseerd zijn, en goed vindbaar in Google.

Joomla

Ook kunnen we helpen metuw website in Joomla.Of je nu een kleine website nodig hebt, een uitgebreide website met aanvullende opties of een uitgebreide webshop, alles is mogelijk!

Uiteraard zijn onze websites voorzien van een ssl certificaat, goed vindbaar in Google, en een mooi design. Wanneer u een pagina bewerkt, zult u zien dat het allemaal niet ingewikkelder is dan het werken met een tekstverwerkingsprogramma zoals Microsoft Word. Wij helpen u graag met de keuze tussen Joomla of Wordpress.

WordPress_uden
Uden_website_maken

Werkwijze

Wij vinden het erg belangrijk dat de communictie goed verloopt tussen Trigona en de klant. Daaarom wordt er regelmatig overlegt over de voorderingen tijdens het bouwen. 
Hostinggrafisch ontwerpfotografie en internetmarketing kunnen we ook voor u verzorgen. Onze partners kunnen ook de teksten verzorgen, zodat we een compleet plaatje kunnen aanbieden.

Neem vandaag nog contact op met Trigona, zodat je snel een betrouwbare en modern website voor je onderneming in Uden hebt!

Ook zitten wij in Oss, Berghem, Nijmegen, en Den Bosch.