webdesign uden: webdesigner uit uw omgeving.

Wilt u een website laten maken en woont u in de regio Uden?webdesign Uden

Wij zijn gespecialiseerd in Joomla webdesign en maken goed functionerende en professionele Joomla websites voor een goede prijs.

Wij zijn een webdesign studio uit de omgeving van Uden, en zijn gepassioneerd bezig met ons vak. Wij ontwerpen en realiseren websites die werken.
Op onze portfolio vind u onze gebruikersvriendelijke websites en webshops.

Webdesign Trigona realiseert webshops in het CMS Magento. Afhankelijk van uw wensen maken wij de webshop op maat voor u. Webshops maken is maatwerk.
Onze websites zijn snel, modern, overzichtelijk, goed vindbaar in Google en als u dat wilt, eenvoudig zelf te onderhouden.

Wij bouwen websites voor bedrijven, verenigingen, instellingen en zzp-ers.
Daarnaast zijn wij erg actief op het gebied van zoekmachine marketing
(o.a. zoekmachine optimalisatie en optimailisatie voor Joomla) en Social Media.

Bij ons kunt u terecht voor alle diensten voor een website, zoals;
• Grafisch designwebdesign uden joomla
• SEO
• Logo en huisstijl ontwerp
• Website redesign
• Zoekmachine optimalisatie
• Fotografie
• Webshops
• Hosting

 

 

Joomla

joomla logokopieBen je op zoek naar iemand die je kan helpen aan een Joomla website in de regio Uden?
Dan ben je bij Trigona webdesign aan het juiste adres! Met ruim 9 jaar ervaring in de webdesign, en meer dan 120 succevolle opdrachten in de omgeving de juiste keuze.

De benodigde kennis die ik in mijn carrière als website bouwer heb opgedaan wil ik graag inzetten om ook uw website of webshop onder de aandacht te brengen van het grote publiek.

De mogelijkheden van Joomla zijn zeer uitgebreid. Zo kunt u zelf uw teksten en afbeeldingen eenvoudig beheren. Joomla websites zijn prettig in gebruik, en leveren een eigentijdse uitstraling.
Joomla is er voor iedereen, een kleine website voor een startende ZZP-er, of een omvangrijke corporate website.

Twijfelt u over uw huidige website of huisstijl? Denkt u na over een nieuwe online strategie of wilt u nu toch eindelijk een webshop laten maken?

  • Neem gelijk contact met ons op voor snel en professionele website. 
  • Wij zijn een webdesign studio uit de omgeving van Eindhoven, Uden, Volkel, Best, Zeeland etc. Dus bent u op zoek naar een webdesigner uit de omgeving, informeer bij ons naar de gunstige prijzen. 
  •  Meerdere grotere en kleinere organisaties en bedrijven hebben inmiddels een website op basis van Joomla CMS.
  • Met Trigona webdesign Uden heeft u altijd een professionele partij in de buurt, die u uitstekend van dienst kan zijn.
  • Heeft u interesse in de mogelijkheden voor uw bedrijf, of wenst u een gratis quickscan van uw huidige website, neem vandaag nog contact met ons op.

 

WordPress websites

Wij bieden volledige ontwikkeling en totale aanpassing van WordPress-thema's op basis van individuele bedrijfs- en website-eisen.
Gezien het enorme aantal gebruikers van Wordpress, en de gigantische community achter WordPress kun jer ervanuit gaan dat het systeem meer dan voldoet. Het is vrij verbazingwekkend dat zoiets complexs zo goed kan werken. Alle plug-ins, alle thema's en alle aanpassingen die met WordPress kunnen worden gedaan, en je nog steeds geen problemen geven, zijn echt verbazingwekkend.
Wij kunnen op maat ontworpen en ontwikkelde Wordpress websites leveren, die responsive geoptimaliseerd zijn, en goed vindbaar in Google.

 

Webshop starten in Uden of omgeving?

Prestashop, Gelanceerd in 2007, is nu een zeer bekend international oplossing om een webshop te starten. Het bedrijf heeft meer dan 100 medewerkers uit zowel Miami als uit Parijs. Het systeem werkt in vele verschillende talen. Met meer dan 250.000 winkels wereldwijd zullen ze ook wel moeten.

PrestaShop wordt geleverd met meer dan 310 functies al ingebouwd, en zij omvatten alle basis dat voor de meeste handelaren nodig is om een webwinkel te kunnen beginnen.

Met duizenden integraties beschikbaar in PrestaShop's marktplaats, bent u zeker om te vinden wat uw site nodig heeft.
Er zijn een aantal werkelijk prachtige thema's beschikbaar in PrestaShop's store. Met 2.000 opties zit er altijd wel iets naar u zin bij.

 

Bel voor meer informatie over websites of webshop;

Webdesign Trigona Uden

Patrick Stolwijk

06-52306908

of stuur een email naar Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

Tags: webdesign uden, joomla webdesign uden, webshop Uden laten bouwen .

OSS /BERGHEM | Trigona webdesign | T: 06-52306908  | email: Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.