Wat is WordPress?

Oorspronkelijk is WordPress de eenvoudigste en populairste manier om een website of blog te maken. WordPress beheert zelfs meer dan 34% van alle websites op internet.

Ja – meer dan een op de vier websites die u bezoekt, wordt waarschijnlijk aangedreven door WordPress.

Op een iets technischer niveau is WordPress een open-source contentmanagementsysteem met licentie onder GPLv2, wat betekent dat iedereen de WordPress-software gratis kan gebruiken of wijzigen.
Een contentmanagementsysteem is eigenlijk een tool waarmee u belangrijke aspecten van uw website – zoals content en foto’s – gemakkelijk kunt beheren

het is waarschijnlijk het gemakkelijkste en krachtigste blog- en website-contentbeheersysteem (of CMS) dat er tegenwoordig bestaat.

De mogelijkheden zijn eindeloos als het gaat om het aanpassen van een WordPress-website. WordPress-thema’s en plug-ins kunnen nieuwe ontwerpopties en extra functionaliteit toevoegen.

 

wordpress 3

 

Wat is WordPress?
WordPress is een online, open source website tool geschreven in PHP. Het is waarschijnlijk het gemakkelijkste en krachtigste blog- en website-contentbeheersysteem (of CMS) dat er tegenwoordig bestaat.

Wat kan WordPress doen?
WordPress is een uitstekend websiteplatform voor verschillende websites. Van bloggen tot e-commerce tot zakelijke en portfolio-websites, WordPress is een veelzijdig CMS.

Hier zijn slechts enkele voorbeelden van de soorten websites die u met WordPress kunt bouwen:

blog
Bedrijf
Nieuws
fotografie
Muziek
Lidmaatschap
E-commerce

Waarom zou ik een WordPress gebruiken voor mijn website?

Het mooie van WordPress is dat het bouwen van een website veel eenvoudiger is dan dat je zelf moet leren programmeren. De flexibiliteit van het platform en de eindeloze bibliotheek met plug-ins en thema’s zorgen ervoor dat u uw website kunt aanpassen, en deze precies zo wordt wat u nodig hebt, zonder een enkele coderegel te hoeven schrijven. Plus, het is gratis!

WordPress is gratis te installeren, implementeren en upgraden. Duizenden plug-ins en sjablonen zorgen voor een flexibele en eenvoudige interface, die ontwikkelingskosten en implementatietijd vermindert.

Trigona heeft jarenlange kennis en middelen om websites van hoge kwaliteit te maken met behulp van WordPress.