WAt is SEO, en hoe werkt het?

Hoe ben je hier terecht gekomen? U moet hebben gezocht naar hoe zoekmachineoptimalisatie (SEO) werkt. Of je nu Google, Bing, Yahoo of een andere manier hebt gebruikt om hier op deze pagina te komen, we zijn blij dat je er bent.

 

Definitie SEO: SEO (zoekmachineoptimalisatie) is in eenvoudige bewoordingen de wetenschap van het aanpassen, ontwikkelen en afstemmen van de inhoud en code van een website. Het promoten van die website op andere sites op manieren die de kans vergroten dat een of meer van de pagina’s van de website wordt weergegeven op de resultatenpagina’s van zoekmachines

 

De zoekmachine die je hebt gebruikt, heeft deze pagina niet willekeurig uit de lucht gehaald en je hierheen gestuurd in de hoop dat hij zou antwoorden hoe zoekmachineoptimalisatie werkt. In feite gebruikte het een zeer complex algoritme om te bepalen welke van de meer dan 22 miljoen pagina’s die het heeft geïndexeerd over het onderwerp SEO, het meest geschikt zou zijn om aan u te presenteren in de hoop uw vraag zo goed mogelijk te beantwoorden.
Zoekmachines weten dat door u consequent kwalitatief hoogwaardige, relevante resultaten voor zoekopdrachten te leveren, ze uw vertrouwen zullen winnen en hopelijk de enige zoekmachine worden die u ooit zult gebruiken.
SEO staat voor zoekmachine optimalisatie, wat een digitale marketingstrategie is die zich richt op de aanwezigheid van uw website in zoekresultaten op zoekmachines zoals Google. Als u begrijpt hoe SEO werkt, kunt u verschillende tactieken gebruiken om uw zichtbaarheid (of hoe hoog u scoort) in de zoekresultaten te vergroten .
Wilt u meer weten over SEO? Neem contact met ons op.