Trainingen bij Trigona- 

Diversen trainingen op webdesign gebied

Er zijn talloze vaardigheden die je kunt leren op het gebied van webontwikkeling en -ontwerp. WordPress, Joomla, webdesign en fotografie zijn slechts enkele van de vele belangrijke aspecten van dit vakgebied. In dit artikel zullen we ons concentreren op het geven van opleidingen voor deze vier onderwerpen.

WordPress

WordPress is het meest populaire contentmanagementsysteem ter wereld. Het is een open-sourceplatform dat wordt gebruikt om websites, blogs en online winkels te maken. WordPress is zeer aanpasbaar en heeft duizenden thema’s en plug-ins die beschikbaar zijn om uw website te optimaliseren voor uw specifieke doel.

Er zijn veel manieren om WordPress te leren. Er zijn talloze online tutorials, YouTube-video’s en zelfs gratis lessen beschikbaar. Als u echter serieus bent over het leren van WordPress, dan is het volgen van een training misschien de beste optie.

Alle onderwerpen kunnen aan bod komen,  van de basisprincipes van WordPress tot het ontwikkelen van aangepaste plug-ins.

Joomla

Joomla is een ander contentmanagementsysteem dat wordt gebruikt om websites te maken en te beheren. Het is ook een open-sourceplatform dat zeer aanpasbaar is en wordt gebruikt door zowel individuen als bedrijven.

Net als bij WordPress zijn er veel manieren om Joomla te leren. Er zijn talloze online tutorials, YouTube-video’s en gratis lessen beschikbaar. Wij bieden een breed scala aan onderwerpen, van de basisprincipes van Joomla tot het ontwikkelen van aangepaste extensies.

Webdesign

Webdesign is het proces van het creëren van visueel aantrekkelijke en gebruiksvriendelijke websites. Het omvat het gebruik van kleuren, typografie, lay-out, afbeeldingen en andere elementen om een website te maken die aantrekkelijk en gemakkelijk te navigeren is.

Fotografie

Fotografie is het proces van het maken van afbeeldingen met behulp van een camera. Het omvat het begrijpen van compositie, belichting, scherpstelling, witbalans en andere elementen