U wilt alle mogelijkheden die momenteel van een modern website verwacht mogen worden?
Dan bent u bij Trigona Webdesign aan het juiste adres.
Inmiddels hebben wij al meer dan 140 projecten in ons 15 jarig bestaan succesvol afgerond. Bekijk hieronder enkele voorbeelden van websites die we eerder voor klanten hebben gemaakt.

Enkele voorbeelden van webdesign door Trigona

Buitenhof Domburg
webdesign

Op de website kunnen de leden de volgende informatie vinden: - tijdstippen van de eigenarenborrels en de algemene ledenvergadering evenals eventuele overige informatie van het bestuur;- nuttige informatie en adressen van ondernemers en instanties voor het onderhoud en de exploitatie van de eigen recreatiewoning.

Derby paardrijlaarzen
Webdesign

Derby is een Nederlands familiebedrijf dat met veel liefde voor het vakmanschap handgemaakt leren jodphurs en rijlaarzen op de internationale markt brengt. Het ambachtelijke schoenenatelier werkt met goedopgeleide medewerkers die ieder voor zich alle kneepjes van het vak kennen.

MABO-administratie
Webdesign, Internet marketing

Een zelfstandige, administratieve dienstverlener, met kennis van en ervaring in financiële zaken. Bovendien niet ver bij u vandaan. Dat is MaBo, ook een ondernemer. Een ondernemer voor ondernemers. Eentje die uw taal spreekt, die begrijpt waar het om gaat, die u aanvoelt.

Geurts BV
Webdesign, opleiding, intranet

Geurts Technisch Adviseurs is een middelgroot zelfstandig technisch advies- en engineeringbureau. Geurts Technisch Adviseurs bestrijkt het hele gamma van technische dienstverlening voor de industrie. Om deze veelzijdigheid te kunnen bieden zijn diverse technisch gekwalificeerde medewerkers in dienst.

Fysiofit Berghem
webdesign

Voor Fysiofit in Berghem is een moderne website gemaak, waarbij alle diensten die ze aanbieden duidelijk is terug te vinden. Of het nu op een desktop, tablet of smartphone is, de site past zich moeiteloos aan voor een optimale gebruikerservaring. Zij hebben aangegeven heel tevreden te zijn over de website, en ook dat ze vaak hele goede reacties krijgen van klanten.

Van Dijk Fiscaal
Webdesign

Bij Trigona hebben we met trots samengewerkt met Van Dijk Fiscaal om een website te creëren die niet alleen visueel aantrekkelijk is, maar ook naadloos aansluit op de unieke behoeften van hun administratieve dienstverlening. Ons doel is om niet alleen een website te bouwen, maar een online ervaring te creëren die de professionaliteit en efficiëntie van Van Dijk Fiscaal weerspiegelt.

Mijnkozijnonline
Webshop en bereken programma

Voor Mijnkozijn is een webshop met reken programma gemaakt. De klanten kunnen rechtstreeks de maten van hun kozijn ingeven, waarna een prijsberekening volgt. Een evenwichtige mix van kleuren, typografie en afbeeldingen zorgt voor een aantrekkelijke en gebruiksvriendelijke website.

Bar American
Webdesign

Voor Bar American is een compleet nieuwe website gebouwd, omdat ze met hun vorige website niet tevreden waren. Via duidelijk zichtbare contactmogelijkheden worden bezoekers aangemoedigd om snel en gemakkelijk in contact te komen met Bar American, waardoor drempels tot bestellingen worden verlaagd.