Onderneming gestart in Oss?

Onderneming starten in de omgeving Oss
ONDERNEMING STARTEN IN DE OMGEVING OSS
Ondernemen…juist in Oss

Ter versterking van de economische structuur wil de gemeente Oss met name bedrijven of ondernemers van buiten de regio motiveren om zich in Oss te vestigen. Uiteraard heeft Oss concurrentie van de omliggende steden zoals Uden, Landerd, Den bosch. Toch heeft de gemeente er alle vertrouwen in dat de opdracht waargemaakt kan worden. Zeker omdat zittende ondernemers bereid zijn om voor de kwaliteit van het vestigingsklimaat in Oss te spreken. Een gemeente kan zich geen betere ambassadeurs wensen.

Als u ook van plan bent om in de omgeving van Oss een bedrijf te starten heeft u uiteraard een website nodig. Ook voor startende ondernemers helpen we graag mee met deze opstart. Wij kunnen alle diensten aan bieden zoals;

Marktonderzoek

Met een markt- en brancheonderzoek breng je alle zaken die een verkooppunt kunnen beïnvloeden in kaart. Wie zijn jouw concurrenten en klanten en wat zijn de laatste ontwikkelingen in de sector? Dit is allemaal belangrijk vooraf uit te zoeken, zodat je met deze informatie je ondernemersplan kan maken.

Wanneer eerder in het jaar in de regio Oss bijvoorbeeld nog een administratiekantoor failliet is gegaan, is het zaak om eerst goed uit te zoeken of dit wel het juiste moment is om een nieuwe administratiekantoor te starten.

Grafisch design
Webdesign
Hosting
Teksten
fotografie

Neem contact op voor een vrijblijvend gesprek.