Bent u op zoek naar een nieuwe bedrijfswebsite?

Dan heb ik een aantal belangrijke tips voor u.

1. Bepaal uw doel

website beginnenHet laten maken van een professionele, uitgebreide website, is belangrijk voor vrijwel iedere nieuwe business. Verkoopt u producten of wilt u potentiele klanten verleiden u te bellen? Elke kleine zakelijke website is anders, omdat ieder bedrijf een ander doel dient.

2. Wat is uw boodschap

Uw verhaal moet kort en duidelijk gepresenteerd worden. Bekijk uw product vanuit de ogen van de mogelijke clienten. Wat is de meerwaarde van uw product of dienst voor uw klant. Kort en duidelijk de relevante informatie weergeven met foto’s die het verhaal aanvullen. Veel klanten willen weten wie er achter het bedrijf staat waarvan ze de site bezoeken. Dus een goede foto van jezelf of je team is bijna altijd een goed idee.

3. Bepaal vooraf indeling website

Vrijwel alle zakelijke websites hebben ten minste een paar verschillende pagina's. U kunt kiezen voor een zeer eenvoudige vorm (een homepage, “over ons” pagina en contact pagina). Ook is het mogelijk per pagina een verschillende dienst te laten zien
Het is belangrijk de keuze voor de vorm te bepalen voordat u de site bouwt of laat bouwen. Kies een webdesigner die bij de stijl van jouw bedrijf past. Hoe vindt u die? Door verschillende portfolio’s van webdesigners te bekijken, krijgt u een indruk van wat er allemaal mogelijk is en wat u aanspreekt.

4. Maak contact zoeken gemakkelijk

Hoe meer manieren er zijn waarop mogelijke klanten contact met u kunnen opnemen, hoe groter de kans dat ze zich prettig voelen en langer op uw website blijven. Zorg er daarom voor dat op uw website snel contactinformatie te vinden is. Dit kan een e-mailadres, telefoonnummer, adres, sociale rekeningen, of al het bovenstaande zijn. Maak het uw potentiele klant zo gemakkelijk mogelijk.

5. Zorg voor goede leesbaarheid

Niets is zo vervelend als een tekst op een website die niet goed leesbaar is, dan haak je als bezoeker snel af. Zorg er daarom voor dat u een lettertype gebruikt dat geschikt is voor de website. Basis lettertypen, zoals uw ontwerper of thema waarschijnlijk suggereren, zijn het beste voor de leesbaarheid. Denk daaraan mocht u een ander lettertype mooier of cooler vinden want het kan vervelend zijn voor de lezers.

6. Wees mobiel vriendelijk

Zorg er ook voor dat uw website op elk apparaat goed te lezen is, dit is belangrijk om uw lezers op uw site te houden.
Het bezitten van een site die niet mobiel geoptimaliseerd is ziet er onprofessioneel uit wat geen positieve reacties zal opleveren bij klanten. Bovendien is het slecht voor de vindbaarheid.

7. Hoe word ik goed gevonden

SEO is belangrijk voor de vindbaarheid van uw website. Bij de bouw van de website moet u dit goed in gedachten houden. Een goede SEO zorgt voor een voorsprong, u bent meteen gemakkelijk online te vinden.

8. Blijf groeien

Zodra uw eerste zakelijke website live is, is het proces nog niet voorbij. U hebt een goede eerste stap gezet. Maar de website van een bedrijf is nooit echt compleet. Als uw bedrijf groeit zullen er bladzijdes toegevoegd worden. Ga uit van de behoeften van uw klanten en stem uw website hier op af.

Wilt mee weten over het opstarten van een bedrijfswebsite?

Neem gerust even contact op voor meer informatie.

  • Aangemaakt op .

Drupal Joomla WordPress

De beste websites van vandaag worden gemaakt met een content management systemen (CMS) waarmee u wijzigingen in een website eenvoudig zelf kunt maken, zonder programmering van ingewikkelde codes. WordPress, Joomla en Drupal bieden allemaal geweldige functies, gemak in gebruik, en een sterke beveiliging. En ze zijn alle drie gratis te gebruiken.

Welk pakket past het beste bij uw unieke situatie. Laten we eens kijken waar ze vaak voor gebruikt worden. 
• WordPress - de beste keuze voor beginners door het gemak van het gebruik, het werkt vooral voor kleine websites en blogs en kleinere e-commerce winkels.
• Joomla - Zeer geschikt voor e-commerce, midddelgrote en grote websites en social networking websites. Ook als u op uw site wat extra functionaliteit wilt hebben een goede keuze.
Vereist een basiskennis om te bouwen, maar is beter geschikt voor uitgebreiden en profesioneel ogende websites.
• Drupal - Het moeilijkste, maar ook de krachtigste. Het vereist een vertrouwd begrip van HTML, CSS en PHP.

Onze voorkeur gaat uit naar Joomla, hiermee kan bijna alles, zonder in te boeten op het gemak in gebruik. Joomla combineert briljant de kracht en flexibiliteit Drupal en de intuïtieve, gebruiksvriendelijkheid van WordPress, waardoor het een perfecte middenweg is.

  • Aangemaakt op .

Hoe vernieuwend is uw onderneming op het internet?
Vernieuwen is belangrijk voor bedrijven. Wie niet op tijd inspeelt op veranderingen wordt ingehaald door de concurrentie.

Hoe vernieuwend is uw website eigenlijk?
Heeft uw website een modern uitstraling en verzorgende uitstraling?
Word uw website goed weergegeven op alle apparatuur? (mobiel, ipad, grootbeeld etc.)
75% van de ondernemers geeft aan dat ze hun onderneming onder druk van concurrentie en nieuwe technologie willen veranderen. Uiteraard hoort hier ook de website bij. Wilt u informatie over uw huidige website? Neem contact met ons op en wij geven uw gratis informatie over de mogelijkheden.

  • Aangemaakt op .

 

Voor een succesvolle Joomla website is een goede template heel belangrijk.

De keuze is moeilijk als u geen ervaring of slechts geringe kennis van Joomla heeft. Uiteraard is het soort onderneming dat u heeft, de doelgroep, het budget allemaal van belang bij uw keuze.

Waar moet u op letten bij de keuze van de template en het ontwikkelen van een Joomla website? Als u eenmaal de keuze gemaakt heeft kunt u altijd weer voor een ander template kiezen, echter moet er dan wel het nodige worden aangepast.

Vaak is de website het eerste contact met uw toekomstige klanten. Het is een soort visitekaartje dat een goede indruk geeft van waar uw bedrijf voor staat. U wilt een professionele website in uw eigen huisstijl.

Vaak krijgen wij berichten dat er tijdens de bouw iets mis gaat, zodat er bijvoorbeeld een foutmelding op de homepage komt, of soms zelfs dat de site helemaal niet meer wil laden. Ook kunnen updates van Joomla problemen geven, of kan gebruik van een verkeerde extensie de beveiliging van uw site in gevaar brengen.

Verder komt het veel voor dat de website niet goed zichtbaar is ipad, mobiele telefoon of laptop. Door uw site te bouwen met "responsive design" wordt op deze apparaten de website goed weergegeven, aangepast aan het scherm.

Ook zijn er vaak wensen voor een nieuwe site die niet standaard in de templates mogelijk zijn. Om deze aanpassingen toch te maken is kennis van PHP/CSS nodig. (programmeertaal waarin Joomla is gemaakt).

Goede vindbaarheid in Google is voor bedrijven zeer belangrijk. Daarvoor is het nodig een juiste template te kiezen en de site goed op te bouwen zodat de basis goed is en u deze zo nodig kunt uitbreiden.

  • Bent u van plan zelf een website te maken in Joomla en hebt u hulp nodig?
  • Hebt u een website maar wordt u slecht gevonden in Google?
  • Hebt u een website maar het updaten van de gegevens is een probleem?
  • Zoekt u een betrouwbaar bedrijf dat voor u een website in Joomla kan maken en die u zelf kunt bijhouden?
  • Of hebt u een andere vraag?

Wij kunnen u helpen. Wij zijn gespecialiseerd in Joomla en hebben hiermee inmiddels al meer dan 100 sites succesvol gebouwd.

Ook geven wij diversen Joomla cursussen, informeer hier na.

joomla-templatesBekende Joomla template aanbieders zijn:

Rockettheme

Joomlart

Gavick

Yootheme

Joomla24 (Gratis Joomla templates)

 

  • Aangemaakt op .