Nieuwe webshop voor Van Summeren Verhuur

Van Summeren verhuur is al jaren een bekende naam in de regio. Ze verhuren tenten en feestartikelen voor allerlei evenementen, groot en klein. Maar hoewel het bedrijf goed liep, konden ze wel wat hulp gebruiken op het gebied van online zichtbaarheid. Daarom besloten ze om Trigona Webdesign in te schakelen voor het maken van een mooie webshop.

Trigona Webdesign is een ambitieus bedrijf dat gespecialiseerd was in het maken van websites en webshops voor kleine en middelgrote bedrijven. Toen Van Summeren verhuur contact opnam met Trigona, was het meteen duidelijk dat dit een fijne samenwerking zou worden. Beide bedrijven deelden een passie voor kwaliteit en klanttevredenheid.

Trigona ging aan de slag met het ontwerpen van een nieuwe webshop voor Van Summeren verhuur. Ze wilden een website creëren die niet alleen mooi was om te zien, maar ook zeer gebruiksvriendelijk en praktisch zou zijn voor de klanten van het verhuurbedrijf.

Het resultaat mag er wezen. De nieuwe webshop is modern, stijlvol en volledig geoptimaliseerd voor mobiele apparaten. Het is nu veel gemakkelijker geworden voor klanten om online tenten en feestartikelen te huren. Op de website kunnen ze nu ook alle informatie vinden over de verschillende opties en prijzen van de artikelen die Van Summeren verhuur aanbiedt, en gelijk bestellen.

Wilt u ook een gebruiksvriendelijk en goed vindbare webshop?  Neem contact met ons op.