Marketing voor uw webshop

Met een nieuwe webshop is het natuurlijk de bedoeling om te zorgen voor verkopen.
Duik in de wereld van online marketing en social media.
Vooral in het begin is er kans op een relatief zware tijd met het binnenhalen van bezoekers. ik bedoel hiermee eigenlijk “klanten”.
Het hebben van bezoekers is de eerste stap, maar het omzetten van een bezoeker naar een klant zal niet gemakkelijk zijn in het begin.

Er zijn veel mogelijkheden om mee te beginnen. We noemen slechts een paar hier, uiteraard zijn er veel meer mogelijkheden.

  • Online adverteren met behulp van een netwerk zoals bijvoorbeeld Google Adwords.
    Affiliate marketing. Laat andere websites voor u werken.
  • Social Media: Twitter, Facebook, om maar een paar van de eindeloze mogelijkheden te noemen
    Offline marketing. Dit is vooral belangrijk als er al een bestaande winkel is, en u nu ook online gaat verkopen. Dit schijnt in de praktijk zeer goed te werken. De mensen in de omgeving hebben al vertrousen in de winkel en het product, en zullen niet veel moeite hebben om online ook te gaan winkelen.
  • Bouw een e-mail lijst door iets weg te geven. Het is zeer belangrijk om te beginnen met het gebruik van e-mail marketing, waar mogelijk, want het is nog steeds brengt je in het echte klanten zodra u interessante informatie zal geven in hun mailbox.
  • Denk na over kortingsbonnen. Gebruik altijd een korte periode, zodat er sprake is van urgentie. U wilt dat uw klanten nu kopen, en dat ze hun kortingscoupon niet ongebruikt laten liggen.

We hebben het nog niet gehad over SEO (Search Engine Optimization)
Wat houdt dit in?
Zoekmachine optimalisatie is het proces van verbetering van de zichtbaarheid van een website op organische (“natuurlijke” of niet-betaalde) zoekmachine resultaten. Dus zonder adverteren hoog worden weergegeven binnen Google.
Er wordt veel aangeboden op dit gebied, maar natuurlijk kan niet iedereen op de eerste plaats staan. Wij geven u een realistische verwachtingen van wat u met een zoekmachine campagne kan bereiken op korte, middellange en lange termijn.
Neem contact met ons op voor meer informatie over uw mogelijkheden.