Joomla trainingen

Wat is Joomla!?
Joomla is een gratis open source bekroond CMS (Content Management Systeem) dat u helpt bij het bouwen van gecompliceerde websites en krachtige webapplicaties door het bijhouden van afbeeldingen, gegevens, tekst, muziek, video's, documenten en nog veel meer. Het is een enorm populaire manier om websites te bouwen. Met dit platform kunt u elk soort website maken. Joomla kan worden beheerd en beheerd via PHP en MySQL.

Particulieren, bedrijven gebruiken Joomla. Het kan alles doen wat u nodig heeft. Als je Joomla leert, kun je direct en met succes een breed scala aan websites maken. Volg onze Joomla-training en u begint vandaag met het verbeteren van uw bedrijf.

Een training op maat Joomla Logo
Trigona geeft persoonlijke cursussen op maat, bij u thuis, op kantoor, of bij Trigona.
Een cursus op maat heeft als voordeel dat u altijd persoonlijke aandacht krijgt. Het lesprogramma wordt aan uw specifieke eisen aangepast en sluit dus aan bij uw voorkennis. Hierbij kunt u van alles leren. Het aantal benodigde lessen wordt in overleg vastgesteld.reacties op training door cursisten;
"De kwaliteit van de cursus is geweldig !!! Ik ben echt onder de indruk! Bedankt voor het samenstellen en geven van al die informatie!. Ik zou je cursus ten zeerste aanbevelen aan andere ZZP-ers"

"Bedankt! Bedankt! Kan je niet genoeg bedanken. Jullie hebben het leren veel leuker gemaakt. En ik kan het gelijk in de praktijk gebruiken"

"Als ik denk aan de cursus webdesign die we bij je gevolgd hebben komen er een aantal dingen naar boven. We hebben echt veel geleerd, je bent van alle markten thuis (veel kennis)
en daarbij was de sfeer altijd erg gemoedelijk!
Kan iedereen aanraden een cursus bij je te volgen." (Groeten Pim /ENCI)

Overzicht
Joomla is een krachtige maar eenvoudig te gebruiken content management systeem waarmee mensen met geen html vaardigheden hun website eenvoudig bijwerken.

Het is open source, dus de software is gratis te gebruiken. Deze cursus legt duidelijk uit hoe u uw eigen website met behulp van Joomla kunt bouwen.

Het is een introductiecursus en behandelt hoe u uw domeinnaam vastlegt, hosting, en hoe u Joomla installeert. U zult ook leren hoe u artikelen publiceert, evenals hoe u Joomla componenten, module en plugins toevoegt. De cursus is praktijkgericht.

Waarom beginnen met Joomla training?
jooma cursusJoomla is een enorm populaire manier om websites te bouwen. Joomla is een bekroond content management systeem (CMS), waarmee u gemakkelijk vele soorten websites kunt bouwen.

Joomla wordt gebruikt door particulieren, bedrijven en organisaties zoals General Electric, Jaguar, eBay en de Eiffeltoren. Met meer dan 10.000 beschikbare add-ons en nog meer ontwerpen kan Joomla alles doen wat u nodig hebt.

Als je Joomla leert, kun je snel en met succes een websites bouwen of onderhouden. Meld u aan voor Joomla-training en u begint daarna met het verbeteren van uw bedrijf!


Onderwerpen;
• Het opzetten van uw domeinnaam en hosting
• Overzicht van joomla-architectuur
• Het installeren van Joomla
• Wat is een Joomlatemplate, en hoe maak ik de juiste keuze?
• Begrijpen hoe Joomla content management werkt
• Het toevoegen van content en menu-items
• Overzicht van onderdelen, modules en plugins
• Het toevoegen van eigen modules
• Het toevoegen van 3rd party extensies
• Het beheren van gebruikers
• Het optimaliseren van uw website voor de zoekmachines
• Het toevoegen van Google Analytics
• Beveiligen en back-up van uw website
• Een gedeelte van Joomla u meer over wilt weten? We nemen het graag op in de cursus. 


Voor wie?
Degenen die hun eigen website bij willen houden, mensen die een Joomla website overwegen, voor iedereen die wil weten hoe Joomla werkt, en voor mensen die betrokken zijn bij de uitvoering van online strategie voor een organisatie.

Wat bieden wij
- Praktijkgerichte training
- Een goede website en basiskennis van CMS en SEO-optimalisatie
- Cursusmateriaal met allerlei praktische tips en trucs
- Een trainer met heel veel praktijkervaring
- Een certificaat 

Resultaat
Na afloop van de cursus ben je in staat om zelfstandig jouw eigen Joomla-website te beheren. Je bent bekend met de inhoudelijke structuur en kunt jouw eigen website onderhouden en uitbreiden.
De training wordt afgesloten met een certificaat. De training is inclusief cursusmateriaal, en koffie of thee.

Wilt u meer weten over de mogelijkheden voor uw bedrijf?

 

afspraak maken Joomla cursus   

 

Bel 06-52306908 of e-mail naar Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

NLGW logo groen 150x125

Nederlands geregistreerde webdesigner bij brancheorganisatie