Joomla templates

Voor een succesvolle Joomla website is een goede template heel belangrijk.

De keuze is moeilijk als u geen ervaring of slechts geringe kennis van Joomla heeft. Uiteraard is het soort onderneming dat u heeft, de doelgroep, het budget allemaal van belang bij uw keuze.

Waar moet u op letten bij de keuze van de template en het ontwikkelen van een Joomla website? Als u eenmaal de keuze gemaakt heeft kunt u altijd weer voor een ander template kiezen, echter moet er dan wel het nodige worden aangepast.

Vaak is de website het eerste contact met uw toekomstige klanten. Het is een soort visitekaartje dat een goede indruk geeft van waar uw bedrijf voor staat. U wilt een professionele website in uw eigen huisstijl.

Vaak krijgen wij berichten dat er tijdens de bouw iets mis gaat, zodat er bijvoorbeeld een foutmelding op de homepage komt, of soms zelfs dat de site helemaal niet meer wil laden. Ook kunnen updates van Joomla problemen geven, of kan gebruik van een verkeerde extensie de beveiliging van uw site in gevaar brengen.

Verder komt het veel voor dat de website niet goed zichtbaar is ipad, mobiele telefoon of laptop. Door uw site te bouwen met “responsive design” wordt op deze apparaten de website goed weergegeven, aangepast aan het scherm.

Ook zijn er vaak wensen voor een nieuwe site die niet standaard in de templates mogelijk zijn. Om deze aanpassingen toch te maken is kennis van PHP/CSS nodig. (programmeertaal waarin Joomla is gemaakt).

Goede vindbaarheid in Google is voor bedrijven zeer belangrijk. Daarvoor is het nodig een juiste template te kiezen en de site goed op te bouwen zodat de basis goed is en u deze zo nodig kunt uitbreiden.

Bent u van plan zelf een website te maken in Joomla en hebt u hulp nodig?
Hebt u een website maar wordt u slecht gevonden in Google?
Hebt u een website maar het updaten van de gegevens is een probleem?
Zoekt u een betrouwbaar bedrijf dat voor u een website in Joomla kan maken en die u zelf kunt bijhouden?
Of hebt u een andere vraag?
Wij kunnen u helpen. Wij zijn gespecialiseerd in Joomla en hebben hiermee inmiddels al meer dan 100 sites succesvol gebouwd.

Ook geven wij diversen Joomla cursussen, informeer hier na.

 

Bekende Joomla template aanbieders zijn:

Rockettheme

Joomlart

Gavick

Yootheme

Joomla24 (Gratis Joomla templates)