WEBDESIGN NIJMEGEN

WEBDESIGNBUREAU WERKZAAM IN NIJMEGEN EN OMGEVING, DAT GEEFT OM JOU ONLINE ZICHTBAARHEID!

Wilt u een website laten maken en woont u in de regio Nijmegen?
Webdesign Trigona realiseert gebruikersvriendelijke websites. Wij maken een professionele website met CMS (Joomla of WordPress!). Betaalbaar, gebruiksvriendelijk en snel.
Door onze specialisatie in Joomla en WordPress kunnen wij de site helemaal maken op maat.
Of het nu gaat om een kleine of grote website, wij realiseren een betaalbare site, die voorbereid is op de toekomst.

Als een van de meest gevestigde WordPress-ontwikkelingsbureaus in Nijmegen en omgeving kunnen we uw website naadloos bouwen rond het inhoudbeheersysteem, zodat u uw eigen website-inhoud kunt beheren. Met meer dan 14 jaar ervaring in het bouwen van websites en zakelijke en consumententoepassingen hebben we een scala aan opties binnen handbereik en de juiste mensen aan boord om te leveren.

Met Trigona webdesign uit de omgeving van Nijmegen heeft u altijd een professionele partij in de buurt, die u uitstekend van dienst kan zijn.

Alle websites worden “responsive design” gebouwd, dus op alle schermen een goede weergave. (mobiel, ipad, laptop etc.)
Wij zorgen dat de site goed vindbaar is in Nijmegen. Dat doen we door de site volgens de laatste webstandaarden te bouwen.
Wij waren hiermee een van de eerste in Nederland. Deze techniek hebben we alleen maar uitgebreid, zodat u verzekerd bent van goede kwaliteit.

JE WILT ZELF U WEBSITE KUNNEN BIJHOUDEN?

Dan is een CSM systeem ideaal. Maar welke systeem moet u dan kiezen?
Mijn advies is om te kiezen voor een systeem dat veel gebruikt wordt. Joomla! en WordPress zijn de meest gebruikte systemen.

Ze zijn gratis te gebruiken, krijgen regelmatig updates, en kan door heel veel designers worden toegepast.
Wij gebruiken deze systemen al meer dan 15 jaar, dus kennen alle in en outs hiervan.
Ook verzorgen we geheel op maat Joomla en WordPress trainingen. Ook speciaal voor de SEO van deze pakketten.

SEO (ZOEKMACHINE OPTIMALISATIE)

Zoekmachineoptimalisatie of SEO is tegenwoordig niet alleen een modewoord. Het is een ongelooflijk belangrijk hulpmiddel voor elke bedrijfseigenaar die probeert te concurreren in 2020 en daarna.
Uw nieuwe website moet worden geoptimaliseerd zodat deze wordt weergegeven in de beste zoekmachinesresultaten van vandaag. Zelfs de best uitziende website op het World Wide Web is nutteloos als potentiële klanten deze niet kunnen vinden.

Wij geven trainingen zodat jezelf de vindbaarheid kan vergroten, uiteraard kunnen wij de SEO ook voor jullie verzorgen.

WERKWIJZE

Wij vinden het erg belangrijk dat de communictie goed verloopt tussen Trigona en de klant. Daaarom wordt er regelmatig overlegt.
Hostinggrafisch ontwerpfotografie en internetmarketing kunnen we ook voor u verzorgen.

Neem vandaag nog contact op met Trigona, zodat je snel een betrouwbare en modern website voor je onderneming hebt!

WEBDESIGN NIJMEGEN -WAAROM ONS INHUREN VOOR UW WEBSITE?

1. Als u ons als u website-ontwerper inhuurt, krijgt u een site van hoge kwaliteit.

Dit is een van de grootste redenen om een website-ontwerper in te huren .

Natuurlijk zijn er veel gratis website- templates. Maar ze zijn op zijn zachtst gezegd eenvoudig en vaak vol fouten. Je kunt niet echt verwachten dat je een top-of-the-bill template. Er is een reden warom dit gratis is…

Een website vereist verschillende functies , waaronder afbeeldingen, headers, plug-ins en codes. Dit alles klinkt misschien als abracadabra voor jou als je geen informatietechnologie / programmeerachtergrond hebt. Maar het is allemaal een tweede natuur voor professionele webontwerpers.

Een gerenommeerde webdesigner kan voor u een site maken die zowel dynamisch als aantrekkelijk is, als ook een website die een geweldige gebruikerservaring biedt.

Dankzij de technologische ontwikkelingen die zich nog steeds voordoen op het gebied van webontwerp, zijn websites tegenwoordig niet zoiets als die zelfs drie jaar geleden zijn gemaakt.

Gezien het feit dat uw website zo’n belangrijk hulpmiddel voor zakelijke marketing is, is het alleen zinvol om dit jaar een ontwerper in te huren om ervoor te zorgen dat die van u aantrekkelijk en concurrerend is in het moderne zakelijke tijdperk.

2. Online strategie

Nog een reden om iemand in te huren om een ​​website voor u te bouwen? Een professionele ontwikkelaar kan voor u een solide strategisch plan voor uw site maken. Met andere woorden, uw ontwerper houdt rekening met uw bedrijfsmodel en toekomstige organisatiedoelen bij het maken van uw site. Het doel van de ontwerper is om een ​​solide basis voor de site te leggen, zodat deze op lange termijn zal gedijen.

3. Responsive ontwerp

Een groeiend aantal internetgebruikers gebruiken smartphones en iPads, niet alleen computers, om online te komen. Het is daarom van cruciaal belang dat de website van uw bedrijf compatibel is met de mobiele technologieën van vandaag. Als uw website niet mobielvriendelijk is, ” stuitert ” uw doelgroep eenvoudigweg af van de website. Dat betekent dat ze niet veel tijd op uw site doorbrengen en dat u in deze situatie geen verkopen kunt doen.

4. SEO

Zoekmachineoptimalisatie of SEO is tegenwoordig niet alleen een modewoord. Het is een ongelooflijk belangrijk hulpmiddel voor elke bedrijfseigenaar die probeert te concurreren in 2019 en daarna. Uw nieuwe website moet worden geoptimaliseerd zodat deze wordt weergegeven in de beste zoekmachinesresultaten van vandaag. Zelfs de best uitziende website op het World Wide Web is nutteloos als potentiële klanten deze niet kunnen vinden.

5. Concurrentie voordeel

Door een website-ontwerper in te huren versus proberen uw eigen site te maken, geeft u uzelf een waardevol concurrentievoordeel als u een professionele en goed functionerende website laat bouwen in Nijmegen.

De realiteit is dat veel eigenaren van kleine bedrijven proberen hun eigen sites samen te stellen om geld te besparen. Het probleem is echter dat ze geen ervaring hebben op dit gebied, en dat is dan helaas te zien.
Ook kan Trigona webdesign Nijmegen u snel handige websitefuncties leveren. Het zou dagen duren om erachter te komen hoe u deze functies zelf aan uw site kunt toevoegen. Met andere woorden, uw ontwerper kan u helpen uw inkomsten te verhogen zonder dat u een vinger hoeft uit te steken om dit mogelijk te maken!

6. Betrouwbaar ontwerp

Ook kan een webdesigner u snel handige websitefuncties leveren. Het zou dagen duren om erachter te komen hoe u deze functies zelf aan uw site kunt toevoegen. Met andere woorden, uw ontwerper kan u helpen uw inkomsten te verhogen zonder dat u een vinger hoeft op te tillen om dit mogelijk te maken.

Het oplossen van problemen met een website kan zowel tijdrovend als duur zijn. U kunt bijvoorbeeld honderden euro’s betalen voor hulp op de website en waardevolle tijd verliezen terwijl u wacht op de oplossing van uw problemen. Dit alles kan worden vermeden als u een professionele ontwerper inhuurt om uw website te maken, en ervoor te zorgen dat deze wordt beschermd tegen offline zijn en andere kostbare fouten.

Het managen van een bedrijf is al stressvol genoeg. Voeg geen stress toe door uzelf te dwingen een website te onderhouden waar u niets van weet. Laat een professionele ontwerper dit aspect van uw bedrijf regelen, zodat u zich kunt concentreren op wat u het beste doet: uw bedrijf leiden.

7. Snellere website

Een van de meest irritante ervaringen die een webgebruiker kan hebben, is proberen te navigeren op een trage website. Een website die langzaam wordt geladen, verliest ongetwijfeld bezoekers en autoriteit in de huidige zoekdomeinen. Dit gaat u veel potentieel veelbelovende zakelijke kansen kosten. Veel sites zijn niet gebouwd om optimaal te functioneren, maar uw website hoeft er niet zo een te zijn. Een professionele website-ontwerper maakt een website met geïntegreerde functies en plug-ins voor verbeterde beveiliging en snelheid . Op deze manier kan uw website gemakkelijk de beste in zijn soort worden in Nijmegen, om de juiste redenen.

8. Tijdwinst

Misschien is een van de meest waardevolle redenen om een ​​professionele ontwerper in te huren dat dit u uiteindelijk veel tijd bespaart voor u. En laten we wel wezen: tijd is geld.
Wij kunnen bijvoorbeeld voor u een goede contactpagina maken, een formulier voor het boeken van afspraken of een offerte waarmee u geen telefonische afspraken hoeft te maken.

Neem contact met ons op voor advies of de aanvraag voor een offerte.
Ook zitten wij o.a. in Oss, Uden, en Den Bosch en Berghem