Gratis website bouwers versus professioneel gebouwde websitegratis website

Als u een website voor uw bedrijf wilt bouwen en u zich afvraagt ​​of u een gratis websitebouwer moet proberen, of dat het de moeite waard is om de extra te betalen voor een professioneel gebouwde website, zijn hier enkele dingen die u kunt overwegen als u deze twee vergelijkt.

Gratis voordelen voor Website Builder
Het is gratis. Dat is een goede aanbieding toch ?!
Ze hebben software die u helpt bij het bouwen van uw website, zelfs als u geen kennis van codering heeft.
Er zijn een paar website builders om uit te kiezen.

Professioneel gebouwde website voordelen:
Uw website wordt professioneel gebouwd en ziet er zo uit.
De meeste website-bedrijven bouwen uw website in een CMS, zodat u deze zelf kunt bewerken.
Uw website ziet er niet zomaar uit, hij is uniek en voor u ontworpen.
Een goede website-ontwerper neemt zoekmachineoptimalisatie op bij het bouwen van uw website.
Een goede website-ontwerper dient uw website in bij Google, voegt een sitemap toe en zorgt ervoor dat uw website correct is opgebouwd en ingesteld.
Uw website wordt gebouwd op uw bedrijfsdomein, zoals mijnbedrijf.nl.
Er zijn veel verschillende website-bedrijven om uit te kiezen.

Wat betekent dat allemaal?
Laten we die punten nog wat verder uitsplitsen;

Een gratis website is gratis, toch? Nou, het lijkt misschien op die manier, maar eigenlijk verdienen ze hun geld door een hoger maandelijks tarief te vragen om uw website te hosten.

Een gratis website is gebouwd in het CMS van het bedrijf waar u mee in zee gaat. Een gratis website zal waarschijnlijk niet op uw eigen domein staan, u krijgt zoiets als mijnbedrijf.hunbedrijfsnaam.nl in plaats van uwbedrijfsnaam.nl. Niet professioneel voor uw visitekaartjes en zakelijke promotie, en niet te vergeten veel moeilijker om mensen te vertellen.

Hoewel je alle bouwstenen hebt om je eigen website te bouwen, vind je het misschien moeilijk om deze er professioneel uit te laten zien. Websiteontwerpers zijn immers jarenlang bezig met studeren en nog vele jaren in het vak om de verbluffende, moderne, professionele websites te maken. Het is geen goed idee om genoegen te nemen met een gemiddelde website die eruitziet alsof deze in uw achtertuin is gebouwd, uw klanten zullen waarschijnlijk doorgaan naar een professioneler ogend bedrijf.

Een ander interessant punt is dat u uw website niet naar een andere locatie kunt verplaatsen als u deze niet langer bij dat bedrijf wilt hebben. Het is echter ook het vermelden waard dat veel website-ontwerpbedrijven ook hun eigenontwikkelde CMS hebben die ze gebruiken om websites te bouwen. In feite wordt u door beide keuzes beperkt als u iets wilt wijzigen buiten de basissjabloon. Daarom gebruiken we het gratis CMS’ WordPress of Joomla om uw website te bouwen. Er zijn geen licentiekosten, u kunt elk aspect van de website 100% aanpassen en u kunt deze op elk gewenst moment naar elk gewenst website-bedrijf verplaatsen.

Een ander aspect van uw website dat een gratis website u niet aanbiedt is zoekmachineoptimalisatie. SEO is een wetenschap op zichzelf en is absoluut noodzakelijk om uw website goed te rangschikken en uw klanten deze te laten vinden wanneer ze naar uw diensten zoeken. Al onze websites bevatten basisoptimalisatie voor zoekmachines , eventueel met hulp bij van echt belangrijke marketing-software zoals Google’s Business, Analytics en Webmaster Tools.

Een gratis website is misschien de beste optie voor mensen met een hobby of kleine verenigingen Er zijn veel websitebedrijven die geweldige gratis hulpprogramma’s voor het bouwen van websites bieden, dus als dat de beste optie voor u klinkt, probeer het eens!

Als u merkt dat uw website veel minder proffesioneel is ten opzichte van de andere websites in uw vakgebied, bel ons dan en wij kunnen een professionele website voor u bouwen.
Het is mobielvriendelijk, professioneel, geoptimaliseerd en je kunt het toch zelf bewerken! Bel ons op 08 52306908 voor meer informatie.