Wat is webhosting

Webhosting is een service waarmee organisaties en personen een website of webpagina op internet kunnen plaatsen. Een webhost of webhosting-serviceprovider is een bedrijf dat de technologieën en services levert die nodig zijn om de website of webpagina op internet te kunnen bekijken.

Websites worden gehost of opgeslagen op speciale computers die servers worden genoemd. Wanneer internetgebruikers uw website willen bekijken, hoeven ze alleen uw website-adres of domein in hun browser te typen. Hun computer zal dan verbinding maken met uw server en uw webpagina’s worden aan hen geleverd via de browser.

Webhosting voor Joomla en WordPress

WordPress en Joomla zijn software pakketten om een online websites te mkaen. Het zijn krachtige blog- en website-inhoudbeheersysteem, een handige manier om een ​​website te maken en te beheren. WordPress beheert meer dan 35% van de websites op internet, Joomla neemt ongeveer 18% in. Onze hosting zijn hier speciaal voor ingericht. De eenvoudige vereisten voor het hosten van uw WordPress-websites omvatten: PHP-versie 7.4 of hoger; MySQL versie 15 of hoger. Hier voldoen wij ook ruim aan.

Uw hosting snel geregeld

Meestal kunnen we binnen één werkdag de domeinnaam voor u regelen. 
Laat Trigona de hosting van uw website regelen en u bent verzekerd van aantrekkelijke prijzen en persoonlijke dienstverlening. Ook gemakkelijk als u bij ons uw website heeft, dan heeft u maar één aanspreekpunt voor alle zaken.