Wat is SEO (internet marketing)

Zoekmachineoptimalisatie (SEO) is de kunst en wetenschap van het sturen van gericht websiteverkeer naar uw website vanuit zoekmachines.
In zoekresultaten geeft Google ™ links weer naar pagina’s die het relevant en gezaghebbend acht . Autoriteit wordt meestal gemeten door het aantal en de kwaliteit van links van andere webpagina’s te analyseren.In eenvoudige bewoordingen kunnen uw webpagina’s in Google ™ worden gerangschikt zolang andere webpagina’s ernaar linken.
Door de juiste zoekwoordstrategie te kiezen kan dit het benodigde verkeer naar uw website brengen, en goede conversie opleveren. Dit kan de factor zijn die het verschil maakt in uw online bedrijf.

We gaan met u om tafel zitten om te kijken hoe uw markt en doelgroep eruit ziet, welke nieuwe doelgroepen u wilt benaderen, waar die doelgroep gevoelig voor is en op welke manier u het beste resultaat haalt. Hierdoor krijgen we een concept wat bij uw organisatie past. Neem gerust contact op voor meer informatie over de mogelijkheden voor uw bedrijf.

Mobile First Webdesign

Op nummer één in Google?

Elke bedrijf- en website-eigenaar droomt ervan om op nummer één in Google te staan. De redenen zijn duidelijk: het bereiken van die toppositie (of zelfs een van de top drie plekken) betekent meer verkeer naar uw site, zichtbaarheid en het potentieel voor verkoop om uw bedrijf de concurrentie voor te blijven. 

In de loop der jaren heeft Google zijn algoritme voortdurend bijgewerkt om de meest relevante en nuttige resultaten boven aan de pagina met zoekresultaten van zoekmachines weer te geven. Hun doel is en is altijd geweest om de beste resultaten voor hun gebruikers te leveren.

Helaas gebeuren hoge rankings zelden bij toeval. Zelfs de meest bekwame en goed geïnformeerde marketeers worstelen met het verkrijgen van de toppositie. Dus, hoe kan een gewone ondernemer hopen deze prestatie te bereiken? Hoewel er geen manier is om absoluut een hoge ranglijst te garanderen, kunnen wij er alles aan doen om uw positie zo goed mogelijk te maken. Hiervoor zijn diversen mogelijkheden, die we graag met u bespreken.

Internet marketing voor Joomla en WordPress

Hier bij Trigona gebruiken we WordPress en Joomla voor onze eigen website en blog, en we raden onze klanten bijna altijd aan dit ook te doen. Voor digitale marketing is WordPress echt niet te verslaan, en als een algemeen hulpmiddel voor het bouwen van websites, is het grootste deel van de wereld het daarmee eens.

Meer dan 76 miljoen sites op internet zijn gebouwd met WordPress, waardoor het verreweg het meest populaire content management systeem (CMS) voor iedereen is.
Als je nog twijfelt? denk dan aan je favoriete websites met grote namen: CNN, Mercedes-Benz, The New York Times, Ebay, MTV, Sony Music, en zelfs Facebook Newsroom. Ze gebruiken allemaal WordPress.