Webdesign

Webhosting is een service waarmee organisaties en personen een website of webpagina op internet kunnen plaatsen. Een webhost of webhosting-serviceprovider is een bedrijf dat de technologieën en services levert die nodig zijn om de website of webpagina op internet te kunnen bekijken.

Ontdek betrouwbare en krachtige hostingoplossingen voor jouw website bij ons. Met onze hostingdiensten garanderen we niet alleen een stabiele online aanwezigheid, maar ook snelle laadtijden en optimale prestaties. Profiteer van onze veilige en goed beheerde hostinginfrastructuur, zodat jij je kunt concentreren op de groei van je online aanwezigheid. Kies voor betrouwbaarheid en snelheid met onze hostingdiensten, waardoor jouw website altijd beschikbaar is voor bezoekers.

WordPress Berghem

Webhosting voor Joomla en WordPress

WordPress en Joomla zijn software pakketten om een online websites te mkaen. Het zijn krachtige blog- en website-inhoudbeheersysteem, een handige manier om een ​​website te maken en te beheren. WordPress beheert meer dan 35% van de websites op internet, Joomla neemt ongeveer 18% in. Onze hosting zijn hier speciaal voor ingericht. De eenvoudige vereisten voor het hosten van uw WordPress-websites omvatten: PHP-versie 7.4 of hoger; MySQL versie 15 of hoger. Hier voldoen wij ook ruim aan.

Uw hosting snel geregeld

Meestal kunnen we binnen één werkdag de domeinnaam voor u regelen. 
Laat Trigona de hosting van uw website regelen en u bent verzekerd van aantrekkelijke prijzen en persoonlijke dienstverlening. Ook gemakkelijk als u bij ons uw website heeft, dan heeft u maar één aanspreekpunt voor alle zaken.

enkele redenen om voor ons  als hostingprovider te kiezen:

  1. Betrouwbaarheid: Als je een zakelijke website hebt of als je afhankelijk bent van je website voor je inkomen moet je kunnen vertrouwen op je hosting. Dit is bij ons allemaal goed geregeld. 

  2. Snelheid: Een snelle website is essentieel voor een goede gebruikerservaring. Een hostingprovider die een hoge snelheid kan garanderen, kan je helpen om je website snel te laden en te laten werken.

  3. Klantenservice: Het is belangrijk om te weten dat je bij problemen of vragen altijd terecht kunt bij een betrouwbare klantenservice. Kies daarom voor ons met een goede klantenservice die je snel en professioneel kan helpen.

  4. Prijs: Hostingkosten kunnen sterk variëren afhankelijk van de provider en de functies die je nodig hebt. Kies functies biedt die je nodig hebt tegen een redelijke prijs.

  5. Beveiliging: Een goede hostingprovider moet de beveiliging van je website serieus nemen en bescherming bieden tegen bedreigingen zoals hackers, malware en DDoS-aanvallen.

Dus, afhankelijk van je specifieke behoeften en prioriteiten, kun je ons als hostingprovider kiezen, zodat je zelf je tijd kan besteden aan je eigen werkzaamheden.

Neem contact op voor meer informatie over onze hostingdienst. 

Trigona hosting is een hostingprovider die bekend staat om zijn betrouwbare en stabiele hostingdiensten. Het biedt verschillende hostingplannen aan die geschikt zijn voor verschillende soorten websites, van kleine persoonlijke blogs tot grote e-commerce sites.

Een ander voordeel van Trigona hosting is  de snelheid van onze hostingdiensten. We maken gebruik van SSD’s en Cloudflare CDN om je website sneller te maken. Dit betekent dat je website snel laadt en dat je bezoekers een snelle en vlotte gebruikerservaring hebben. Bovendien staan de  servers in Nederland en België, waardoor je website sneller wordt geladen voor bezoekers uit deze landen.