Wist u dat het voor bedrijven een goed idee is als hun briefpapier, logo, drukwerk en enveloppen in dezelfde stijl worden uitgevoerd als de website?

Dit maakt op uw klanten namelijk een bijzonder consistente en stabiele indruk. Grafisch ontwerpen is een vak apart, en daarom hebben wij iemand die hierin gespecialiseerd is. Of het nu gaat om een logo, folder, advertentie of huisstijl, Trigona vindt het een uitdaging uw product of organisatie op te laten vallen.

Huisstijl

Uw huisstijl is het belangrijkste visuele kenmerk van het bedrijf. Met de juiste uitstraling maakt u een goede eerste indruk. Trigona ontwikkelt samen met u een huisstijl die past bij uw imago.

LOGO

Een goed ontworpen logo onderscheidt uw bedrijf van andere bedrijven en zorgt tegelijk voor een stuk herkenbaarheid. Uw doelgroep moet u zien, waarderen en onthouden. Dat kan alleen met een ontwerp dat klopt.

Drukwerk

VISITEKAARTJES

Visitekaartjes zijn het product om een eerste indruk van uw organisatie af te geven. Kwaliteitskaarten met eigen ontwerp geeft een veel betere indruk dan standaardkaartjes.

BRIEFPAPIER EN ENVELOPPEN

Ondanks e-mail nog steeds belangrijk. Mooi papier voelt letterlijk en figuurlijk goed. voorbeeld folder Informeer vrijblijvend voor prijzen en alle verdere grafische werkzaamheden bij ons, wij brengen graag een advies uit.