Waarom WordPress ook zeer geschikt is voor grote bedrijven

WordPress staat bekend om het gebruik in kleine tot middelgrote bedrijven. Er zijn echter veel mythen en misvattingen over het gebruik van WordPress Content Management Systemen ( CMS ) voor websites met veel verkeer of grote zakelijke ondernemingen. WordPress wordt gebruikt op 30% van alle websites op internet, Er is iets aan dat dit platform zo krachtig maakt dat 55 van de top 100 websites hun website op WordPress draaien.

Hoewel het begon als een blogsoftware, is WordPress tegenwoordig enorm uitbreidbaar, schaalbaar, beveiligd en nog veel meer. Veel zware slagmensen, zoals Sony , eBay , GM, UPS , Forbes, CNN, Reuters , Mercedes, The NYT, Samsung , IBM, groep Renault en TechCrunch gebruiken WordPress als blog- of websiteplatform.

Enkele redenen waarom grote bedrijven WordPRess gebruiken;
• Het is een aantrekkelijke platform voor bloggen en content maken waarmee gebruikers volledige controle hebben over het beheren, wijzigen en publiceren.
• Iedereen kan WordPress installeren, instellen en gebruiken zonder een handleiding.
• Het is gemakkelijk om multimedia, zoals foto’s, video’s en gifs te beheren en te bewerken.
• Het platform is schaalbaar en bedrijven hebben controle over hun eigen database.
• Het CMS heeft een superintuïtieve en prachtig ontworpen interface.
• Laten we de functionaliteit van de site uitbreiden door plug-ins, extensies, integraties en thema’s te installeren.
• WordPress.org wordt zelf gehost en door de gebruiker onderhouden. Dus alle site-informatie valt onder de controle van de gebruiker.

• Super SEO-vriendelijk en zorgt ervoor dat websites hoog scoren in zoekmachines.
• Responsief en mobielvriendelijk.

Het WordPress-platform is zeer uitbreidbaar
De plugin-directory van WordPress overtrof onlangs 100 miljoen downloads. Wil je sociaal netwerken? Wil je forums? E-commerce? Evenementmanagement? Al deze functies zijn beschikbaar via de WordPress-plug-inarchitectuur.

 

Daarnaast kun je van elke WordPress-site krachtige webapplicaties maken met behulp van plug-ins. WordPress.org heeft veel plug-ins beschikbaar speciaal voor jou. Je kunt zelfs het uiterlijk van je WordPress-site volledig veranderen met behulp van verschillende thema’s. Er zijn zowel gratis als premium plug-ins en thema’s beschikbaar in de markt.

 

Voor de meeste bedrijven kan WordPress een perfect geschikt platform zijn om te gebruiken , op voorwaarde dat u over competente ontwerpers en beheerders beschikt die het maandelijks volgen.

Conclusie
Het is niet nodig het wiel opnieuw uit te vinden. WordPress is open source en veel van de functies die u nodig hebt, zijn meer dan waarschijnlijk al voor u gebouwd.
De implementatiekosten zijn erg laag en u hoeft geen duizenden euro’s uit te geven om het platform SEO-vriendelijk of schaalbaar te maken. Wij kunnen u voorzien van de tools die u nodig hebt om uw merk te laten werken met het populairste open source CMS dat beschikbaar is. Als u vragen heeft over wat WordPress, laat het ons weten en wij zullen ons best doen om u wensen om te zetten in een schitterende website.