6 voordelen van WordPress website, die iedereen zal moeten weten!

WordPress is ’s werelds populairste open source CMS en is gegroeid van een bescheiden begin als een blogtool tot een krachtige basis voor websites van alle soorten, maten en functies.
Over WordPress
WordPress werd voor het eerst uitgerold in 2003 als een platform voor online bloggen. Het was zo succesvol dat het:
• Ongeveer 25% van de top 10 miljoen websites te beheren
• Aanbevolen door Google
• Ontdek duizenden thema’s en tienduizenden plug-ins
Voordelen van WordPress
Dus wat heeft WordPress zo succesvol gemaakt en wat zijn de voordelen waardoor het zo populair is geworden? Hier zullen we tien voordelen van WordPress identificeren en bespreken en waarom het de voorkeursoptie is voor u en uw website

1. Gebruiksvriendelijk
WordPress kan door iedereen worden gebruikt, omdat bijna alle functies intuïtief en eenvoudig zijn. Updates zijn eenvoudig, u hoeft geen computerprogrammeertalen te kennen en het is gebouwd op een vertrouwd, gebruiksvriendelijk platform. De eenvoudige interface betekent dat uw tijd besteed aan de website aanzienlijk wordt verminderd. Krachtige visuele editors geven de gemiddelde gebruiker de mogelijkheid om prachtige, naadloos ontworpen inhoud te maken zonder kennis van HTML of CSS.

2. Zoekmachine vriendelijk
De onderliggende codering van WordPress is netjes en opgeruimd, schoon en eenvoudig – iets waar zoekmachines als Google, Yahoo en Bing dol op zijn. Dit maakt het voor hen gemakkelijk om de inhoud van uw website te lezen en te indexeren, of met andere woorden, dit betekent dat Google en andere zoekmachines kunnen zien waar uw website over gaat en het aanbevelen aan de juiste mensen die naar de informatie op uw website zoeken – waardoor u een voordeel heeft ten opzichte van andere statische websites. Krachtige SEO-tools zoals All in One SEO en Yoast bieden zeer aanpasbare opties en instellingen om ervoor te zorgen dat alles, van uw XML-sitemap tot uw standaardpagina-inhoud, correct is geoptimaliseerd.
Zoekmachineoptimalisatie (SEO) is iets wat de meeste mensen prioriteit geven – stel je voor dat je de perfecte website maakt om te ontdekken dat niemand hem ooit kan vinden? De WordPress-websites die we maken, zijn volledig geoptimaliseerd voor zoekmachines om de zichtbaarheid van uw site op internet te maximaliseren. We passen onze service aan om aan uw unieke behoeften te voldoen en bieden indien nodig verbeterde optimalisatiediensten aan. Als u een bestaande website heeft en u zich zorgen maakt dat deze mogelijk niet erg zichtbaar is op het internet, kunnen we ervoor zorgen dat deze volledig is geoptimaliseerd en geweldige Google-ranglijsten bereikt. Raadpleeg onze blog over het belang van het optimaliseren van uw website

3. Onderhoudsvriendelijk
WordPress is opmerkelijk eenvoudig, en betaalbaar in onderhoud. Het bijwerken van uw website is meestal een routine en ongecompliceerde aangelegenheid (een regelmatig bijgewerkte site is een andere optie die Google leuk vindt). WordPress is ook zo populair dat er heel veel ondersteuning is en dat de meeste problemen en problemen goed bekend zijn en dus ook de oplossingen voor de problemen. Als u hulp nodig hebt, kunt u op ons vertrouwen om ervoor te zorgen dat uw site voortdurend wordt bijgewerkt en onderhouden.

4. Internetbrowser gebaseerd
Omdat het een browsergebaseerd programma is, kunt u het vanaf elke computer overal openen en ermee werken. Het enige dat je nodig hebt is een internetbrowser zoals Chrome , Microsoft Edge , Safari of Firefox en je lacht. U hoeft geen speciale software op uw computer te installeren en het maakt niet uit of uw computer Windows, iOS of Linux gebruikt. Spring gewoon online, typ het adres voor uw beheerder, log in en begin met bewerken. Updates zijn net zo eenvoudig als het klikken op de knop “Update” en uw wijzigingen zijn live!

5. Website aanpasbaarheid
WordPress is 100% aanpasbaar en kan op een onbeperkt aantal manieren worden ontworpen en aangepast, waardoor het uiterlijk en de functionaliteit van uw website volledig onvoorstelbaar worden getransformeerd. WordPress is zo flexibel dat het kan worden gemaakt om aan de unieke behoeften en vereisten van de meeste industrieën te voldoen – of het nu gaat om een klein ma- en pa-bedrijf, een grote online winkel of een multi-franchisebedrijf.

6. WordPress-plug-ins
WordPress heeft tienduizenden plug-ins die bijna alles bevatten wat u maar kunt wensen voor uw website. Plug-ins breiden de functionaliteit van uw website uit, zodat u dingen kunt doen zoals:
• Verkoop producten online
• Neem volledige creditcardbetalingen op uw website
• Voeg een twitterfeed in
• Voeg een prachtige fotogalerij toe
• Voeg share toe aan opties voor sociale media
• Voeg complexe contact- / registratieformulieren toe
• Online enquêtes instellen
• Lijst onroerend goed
• En veel meer.