WordPress websites

Wij maken moderne WordPress websites. Deze kunt u eenvoudig bijhouden
De websites worden voor zowel Desktop, ipad en mobiele telefoon ontwikkeld.

Hiernaast ziet u een voorbeeld van websitegemaakt met WordPress.


In de website zitten diversen koppelingen, o.a. met MAil Chimp.
De website is voor zowel Desktop, ipad en mobiele telefoon ontwikkeld.

Responsive webdesign OSS

 WordPress

wordpressWordpress is een ideaal pakket om websites en blogs mee te maken. Hoewel het hier veel voor wordt ingezet, is het ook goed mogelijk om andere websites mee te bouwen.
De afgelopen jaren is er een enorm hoeveelheid plugins ontwikkeld dat er heel veel mee mogelijk is.

Verder is een sterk punt dat Google Wordpress erg waardeert.
Een hoge notitie zorgt voor veel bezoekers van je blog.

Wordpress werkt goed met de moderne browsers, en ook zijn er veel templates voor te verkrijgen.

Een ander voordeel is dat er een grote groep mensen constant bezig is met het verbeteren van WordPress.  Zo bent u ervan verzekerd dat, wanneer u regelmatig updates uitvoerd, uw website te allen tijde veilig is en naar behoren werkt.

Voor uitgebreide webshops is volgens ons Magento een betere keus, en voor uitgebreide websites is Joomla meer toegankelijk.
Voor een eenvoudige site een prima oplossing. 

 

Het ideale pakket voor eenvoudig beheer.

 

Waarom wordpress?

Veel bedrijven en startups weten inmiddels hoe geweldig WordPress is, 
Afgezien van het feit dat WordPress gratis is , is WordPress geweldig om mee te werken. Het is eenvoudig in gebruik , super krachtig en je kunt er bijna alles mee doen.
Niet alleen dat, maar er is een enorme WordPress developer community, talloze tutorials, gidsen, video's, e-boeken en zelfs hele bedrijven gewijd aan het helpen u onderneming te laten groeien, en u te helpen om uw WordPress website te onderhouden . Als dat niet genoeg was :
“WordPress wordt gebruikt door 62,3% van alle de websites waarvan het content management systeem dat we kennen. Dit is 30,2% van alle websites. "
Als 30% van alle websites op internet aangedreven door WordPress niet voldoende getuigenis biedt en je jezelf nog steeds afvraagt ​​waarom WordPress wordt gebruikt, laat me je zeggen dat het ook de websites van enkele van ' s werelds grootste merken aanstuurt , waaronder TechCrunch , MTV , Sweden.se , Microsoft , Facebook Nieuws en Vogue .

 

Het kan op uw wensen worden afgestemd

Wat kunnen wij voor uw betekenen?

Trigona is klaar om klanten te helpen die hun bedrijfswebsite willen bouwen met WordPress zonder zich zorgen te hoeven maken over WordPress-problemen. U kunt Trigona inhuren voor directe ondersteuning voor WordPress, WordPress websiteontwerp en -ontwikkeling,  meertalige websites WordPress-onderhoud, Webshops gekoppeld aan WordPress.

WordPress 4

 

 

 

 

 

 

Als u meer informatie wil over de mogelijkheden van een Wordpress website voor uw bedrijf, vereniging of andere business, neem gerust even contact op.

 

Trigona Wordpress  expert

 

WordPress Themes & Templates voor 2020 – gratis of betaald?

Een WordPress platform kan de eerste keuze zijn om uw website te ontwikkelen, omdat het vandaag de dag een van de meest populaire CMS is.
WordPress is geweldig als een gratis en open source omgeving, en biedt veel resources, ondersteuning en themes aan.

Met behulp van een gratis thema bespaart u een paar euro’s uit de begroting, maar u kunt veel beperkingen ondervinden, waaronder slechte ondersteuning, slecht ontwerp, minder functies. Dus, als u een volledige website wilt (laten) maken, kunnen gratis themes een slechte keuze zijn.

De meeste van de thema auteurs bieden toegewijde ondersteuning, zodat uw vragen en problemen onmiddellijk worden opgelost. En er zijn ook tal van andere bronnen zoals blogs, tutorials, video's, enz. Die nuttig kunnen zijn voor jou.

Er zijn verschillende factoren die u goed in de gaten moet houden voordat u de keuze van een theme bepaald.

wordpress websiteDe prijs van een premium template ligt meestal tussen de 30 en de 90 euro.
Het theme moet ook geschikt zijn voor het doel van jouw blog. Een reisblog ziet er helemaal anders uit dan een administratieve blog, of de website van een fotograaf. 
De premium WordPress thema’s zijn stabiel gebouwd, worden normaal gesproken altijd goed weergeven op mobiele apparaten, en er is ondersteuning.

Gratis theme hebben meer kans op fouten in de theme, kunnen trager zijn, en er is geen ondersteuning.
Mijn advies is dus te kiezen voor een premium template.

De bekendste websites waar ontwikkelaars hun themes te koop aanbieden zijn Mojothemes, Yootheme, Themeforest,  en WooThemes.

10 tips voor WordPress
WordPress voor grote bedrijven
WordPress of Joomla?
Keuze voor een WordPress design
Seo trainingen WordPress
Wat is WordPress?

 

 

 

Templates informatie